Lectură și desen: „Ghici, ghici, ce voi desena aici?” din colecția Cărţile Lucia Muntean

Ghici, ghici, ce voi desena aici? din colecția Cărţile Lucia Muntean​ a fost baza jocului nostru de azi. Am citit poezia, apoi am desenat conform versurilor și am obținut, după răbdare și talent, o buburuză, o omidă și, bonus pentru că au fost cuminți, un melc!

„Ghici, ghici, ghici ce voi desena aici?” este, așa cum au spus micii mei ascultători, cartea cu poezii care te învață să desenezi. Fiecare poezie din aceasta carte a fost scrisă pentru a-i învăța pe cei mici să deseneze câte un personaj simpatic din lumea animalelor în câţiva paşi simpli şi ușor de reprodus. Și deși editura și autoarea recomandă cartea copiilor de 4-6 ani, a fost o adevărată distracție astăzi și pentru copiii de 7-8 ani, care s-au întrecut în glume și giumbușlucuri.

Cartea are și o continuare: Ghici, ghici, ghici, ce voi desena aici? 2 și vine în completarea primului volum cu mai multe idei de desenat (poate și un pic mai elaborate).

Facebook Comments

Mamă, soție, femeie, inginer și organizator de evenimente culturale în viața reală, autor de texte pentru copii și content editor pentru Serial Readers în viața virtuală...

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *