Afirmatii pozitive

Noi influențăm Universul cu fiecare cuvânt pe care îl rostim! Despre afirmații pozitive și motto în viață

mantre abundenta

În viața este foarte important să pornim cu premisele potrivite. Omul devine ceea ce gândește. O cred cu tărie, am aplicat-o cu succes în ultimele 18 luni, de când am început organizarea propriilor gânduri, propriilor țeluri, propriilor reușite. Am învățat, prin lovit cu capul direct, că dacă spun mereu „eu nu pot”, energia cuvintelor va respinge forța Universală împotriva mea, în schimb, dacă spun „eu pot”, întregul Univers îmi va da abilitățile necesare pentru a face ceea ce doresc. Noi influențăm Universul cu fiecare cuvânt pe care îl rostim, cu afirmații pozitive repetate zi de zi.

Schimbarea este necesară, schimbarea mindsetului. Avem nevoie să ne creștem singuri moralul, avem nevoie de un nou set de gânduri, o nouă comunicare mai eficientă cu sinele nostru interior.

Modul ideal de a începe ziua este repetând câteva afirmații pozitive – ajută psihicul, îl face să se concentreze pe ceea ce poate, îi dă un boost de energie. Deși îmi repet asta mereu, nu îmi vine natural ca, primul rând când mă trezesc, să încep să îmi recit mental niște mantre. Îmi lipsește imaginația la primele ore ale dimineți, sunt o pasăre de noapte, nu funcționez bine până la a doua cafea. Așa că am nevoie de un trigger, ceva care să mă ajute să îmi amintesc să fac asta. Așa că, în locul din casă unde suntem relaxați maxim, locul în care și regele merge singur, am pus 40 de mantre. Sunt la dispoziție de citit oricând dau cu ochii de ele – spălat pe dinți, folosit toaleta, duş etc. Le-am grupat pe 2 ‘categorii’: atragerea abundenței și mulțumire și recunoștință. E ceea ce simt că funcționează pentru mine.

Pe panoul dorințelor, pe specialul nostru vision board, stă crezul meu:

Succesul este suma eforturilor mici, repetate zi de zi.

Universul nu-mi va pune succesul în brațe, ca o shaworma cu de toate! Trebuie să lucrez spre a-mi atinge dorințele.

Mulți oameni din jurul meu mă întreabă cum reușesc să fac toate activitățile pe care le fac, să fiu și mamă, și soție, și inginer corporatist, și voluntar, și organizator de evenimente și ateliere culturale, și cititor în serie, și #proundserialreader… Și nu am un răspuns. Toate sunt parte din mine, le iubesc și le accept așa cum sunt.

Am trei motto-uri după care îmi guvernez viața:

“Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face.” Constantin Brâncuși

“Toate visele tale se pot îndeplini dacă ai curajul să le urmezi.”– Walt Disney

“Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple.” – John F. Kennedy

Atunci când nu mai pot, mai pot puțin de fapt… și mă ridic, și o iau de la capăt. Mulțumesc pentru ceea ce am și îmi exprim recunoștința. Fiecare zi e importantă, acord mai mult timp lucrurilor care îmi plac și contează pentru mine, dar, cel mai important, îmi ascult intuiția.

Astăzi știu că sunt exact acolo unde trebuie să fiu în drumul meu!

Cine mă însoțește?

https://patricialidia.ro/2017/12/08/vision-board/

Facebook Comments

Similar Posts