Sunteți în căutarea unor produse de îngrijire a tenului? Brandul CeraVe poate fi soluția spre un ten mai hidratat

Colet BuzzStore produse CeraVeÎn urmă cu două săptămâni am primit spre testare în cadrul unei campanii BuzzStore două produse cosmetice de la CeraVe, gelul de spălare hidratant și crema hidratantă. După ce am împlinit 30 de ani m-a luat un fel de criză de personalitate odată cu apariția primelor fire albe: am început să caut rețete magice de îngrijire personală, a tenului, a părului etc., am început să testez tot felul de creme, ape micelare, branduri de dermato-cosmetice etc. Am un ten normal spre uscat, cu ușoare tendințe grase în anumite zone ale feței. De obicei, după 2-3 utilizări ale unui produs îmi cam dau seama dacă îmi place sau nu, dacă mi se potrivește sau nu…

De CeraVe nu am auzit până acum, e brandul cu numărul 20 din portofoliul L’Oréal în cadrul Diviziei de Cosmetică Activă, recent intrat pe piața românească de peste ocean. Colegii și prietenii familiarizați cu acest brand de pe tărâmul american au numai cuvinte de laudă la adresa acestor produse. Și adevărul e că m-au cucerit și pe mine!

Produsele au apărut în 2005, când compania a dezvoltat, alături de medicii dermatologi, o gamă de produse pentru îngrijirea pielii îmbogățite cu un mix de trei ceramide esențiale (ceramidele 1, 3 și 6-II), acizi grași și alte lipide pentru repararea și întărirea barierei naturale a pielii. Sistemul revoluționar, denumit MultiVesicular Emulsion Technology (MVE), eliberează la suprafața pielii ingrediente de emoliere și hidratare pe parcursul a 24 de ore, strat cu strat, pentru a menține pielea hidratată pe durata întregii zile.

Ceramidele sunt un activ cosmetic foarte căutat și apreciat, ce întărește bariera naturală a pielii, sporește elasticitatea și îmbunătățește hidratarea cutanată pe termen lung, protejează pielea de factorii externi, repară și protejează părul deteriorat. Conțin molecule identice cu cele din piele, fiind astfel în mod particular potrivite pentru protecție pe termen lung și regenerarea pielii uscate sau sensibile. Când nivelul de ceramide este scăzut, funcția de barieră cutanată este afectată, pielea nu mai este hidratată și factorii externi ce agresează pielea pot pătrunde, conducând la o piele uscată și iritată.

Astăzi CeraVe este una dintre cele mai apreciate mărci de  hidratare a pielii din SUA, iar acum e pregătit să cucerească România. CeraVe înseamnă…

  • SIMPLITATE – în înțelegere, utilizare și recomandare
  • EFICIENȚĂ – hidratarea pielii la un nivel superior, de lungă durată
  • ACCESIBILITATE – prețuri accesibile, produse disponibile în farmacii

campanie BuzzStore produse CeraVeCe recomandă produsele CeraVe? Combinația unică de ceramide identice cu cele ale pielii ajută la completarea ceramidelor existente în piele și calmează pielea uscată, reducând deshidratarea. Pierderea de ceramide este asociată cu numeroase patologii, de aceea CeraVe se adresează mai multor probleme dermatologice, inclusiv disfuncții ale barierei cutanate, printr-o varietate de produse blânde și eficiente: geluri de curățare,  loțiuni și creme hidratante pentru față și corp. Toate hidratează și ajută la regenerarea barierei de protecție a pielii.

Gelul de curățare hidratant se adresează pielii normale cu tendințe de uscare și prurit, îndepărtează ușor impuritățile și sebumul, în timp ce sporește hidratarea pielii. Crema hidratantă este recomandată tenului foarte uscat, cu prurit, predispusă la psoriazis.

💧 Gelul de curățare hidratant a devenit preferatul meu, are o textură lejeră și curăță tenul bine. La început e ciudat faptul că nu face spumă, ai avea tendința să pui ceva mai mare cantitate, dar își face treaba chiar și așa. A devenit parte din rutina mea zilnică și chiar observ o îmbunătățire evidentă a tenului, devenind mult mai catifelat și fin, iar punctele negre nu mai sunt evidente, iar pielea e mai curată, mai luminoasă. Mi-a plăcut și că îl pot folosi pe post de demachiant, fără să mai fie nevoie și de alte produse pe lângă. Pompița este foarte utilă, dozează bine, are sistem de blocare. Faptul că se găsește în diverse cantități (de la 100ml la 1000ml) îl face ideal  Cu siguranță va rămâne în ritualul meu zilnic de demachiere!

🌿 Crema hidratantă am folosit-o doar pe față și mâini, deși zice că este universală, și este ideală pentru pielea uscată deoarece oferă o hidratare intensă. Nu este foarte fluidă, dar nici nu este foarte grasă, se întinde ușor pe piele, nu lasă o peliculă albă. Îmi place mult că nu are nici un miros, nu se amestecă mirosurile prin haine cu parfumul, balsamul de rufe etc. Ceea ce nu îmi place mie este faptul că nu este în tub, ci în cutie, dar e o chestie pur subiectivă. Îmi place, a fost interesant de testat, însă nu e pe lista priorităților la noi achiziții.

Pe lângă cele două produse de mai sus, în pachetul primit de la BuzzStore am primit și două mostre a câte 20ml din gelul de curățare spumant și loțiune hidratantă, pentru a testa și alte produse din gama CeraVe.

💧 Gelul de curățare spumant se adresează pielii normale cu tendințe de îngrășare și este recomandat în îngrijirea pielii predispuse la acnee, pentru curățarea și îndepărtarea excesului de sebum.

🌿 Loțiunea hidratantă se adresează pielii uscate spre foarte uscate și este recomandat în hidratarea pielii foarte uscate, cu mâncărimi. Pe mine m-a convins, în combinație cu gelul de curățare hidratant sunt ceea ce avea nevoie tenul meu.

CeraVe caracteristici

Mă bucur că am avut ocazia să fac această testare, sunt produse de foarte bună calitate, care cu siguranță vor intra în ritualul meu de îngrijire a tenului!

campanie BuzzStore produse CeraVe

Dacă doriți să testați și să vă dați cu părerea despre diverse produse prezentate și promovate prin intermediul comunității BuzzStore, vă aștept în «echipa mea».

Accesați linkul de aici>> BuzzStore și faceți-vă cont!

Promit că merită!

Facebook Comments

Similar Posts