Din când în când simțim nevoia unei ieșiri în natură. Am avut o perioadă extrem de încărcată și agitată, așa că ne-am decis că vrem să fugim undeva, să ne rupem de rutina zilnică. Poiana Brașov a fost alegerea noastră. Și ne-a ieșit. Că vremea nu a ținut neaparat cu noi, e altă poveste. Dar, Doamne, ce bine ne-a ieșit!

UNDE NE-AM CAZAT?

Am ales, din recomandări, Hotel Poiana Mare, Pachetul Echitație. Nu spun că a fost o alegere wow, ce m-a dat pe spate, dar avantajele depășesc dezavantajele, iar relaxarea a fost cel mai important aspect pentru mine!

Poiana Brașov

Hotelul e bine poziționat, vezi direct pârtia de ski. Pachetul nostru a inclus și micul dejun – bufet suedez variat, consistent. Păcat de mobilierul vechi și baia neîngrijită. Însă cele mai mari avantaje au ținut de accesul nelimitat la piscină și spa. Știți ce mișto e să îți termini ziua cu o oră de bălăceală, 15 minute de saună și 15 minute de salină?

CE AM VIZITAT?

Herghelia de cai Spiritul Cailor

Căluții sunt frumoși și cuminți, personalul este amabil… plus că ai libertate de mișcare! Dacă ești experimentat, pleci însoțit și alergi cât vrei. Dacă ești începător, ești dus la pas de un angajat. Nouă ne-a plăcut tare la “căluții adevărați”, mai revenim cu drag…!!!

Poiana Brasov

Superland

Am ajuns la Superland deoarece ploua vineri încă de dimineață și nu am vrut să stăm în hotel. Pentru noi a fost WOW . Greuceanu s-a distrat foarte bine . Spațiul de joacă este foarte mare, întins pe 2 nivele. Intrarea la activități e pe baza unui card cu puncte (1leu = 1 punct), cu care plătești la fiecare atracție. Ca idee, locul de joacă cel mai mare, ci topogane, frânghii de urcat etc. costă 30 de puncte, se poate sta toată ziua acolo, cu intrări și ieșiri nelimitate, totul este ca nou și destul de bine pus la punct. Greuceanu a încercat aproape toate activitățile! Am stat acolo 4 ore fără să simțim cum trece timpul.

Poiana Brasov

Dino Park

La Dino Park am ajuns chiar la finalul programului, ne-am distrat însă de minune! Dinozaurii sunt foarte bine realizați, explicații și descrieri la fiecare colț, curat peste tot. Am alergat pe poteci, am citit despre dinozauri, ne-am fotografiat în ipostaze haioase. La final, Greuceanu s-a oprit la locul de joacă, pe care l-a savurat din plin, în timp ce noi ne-am tras sufletul pe o bancă. Minunat loc, revenim când mai crește și poate face și activitățile de tiroliană și escaladare!

Poiana Brasov

Fun Park Trei Brazi Predeal

Cu greu am ajuns la Cabana Trei Brazi, din cauza serpentinelor care mi-au dat grave dureri de cap. Dar odată ajunși acolo, nu ne mai dădeam plecați. Peisajul din zonă e superb, iar micul parc de distracții cu siguranță îi atrage pe copii! Greuceanu s-a distrat de minune la tubing, din păcate celelalte zone nu erau deschise din cauza vremii instabile.

Poiana Brasov

UNDE AM MÂNCAT?

Restaurant Sergiana

Servire rapidă și chelneri în costume de inspirație populară. Jumări cu ceapă și pâine proaspătă, din partea casei. Mâncare cu specific ardelenesc. Plouă în gură doar la amintire: ciorbă de burtă cu smântână, coaste la cuptor, tochitură, tocăniță de bureți… foarte bune!

Restaurant Dragului

Nu că eram eu foarte flămândă, dar ciorba de pui a la grec a fost senzațională! Iar coastele la cuptor au fost enorm de mari și de bune! 😊 clar, mi-a fost foame!

Poiana BrasovVĂ PLACE TROLLERUL LUI GREUCEANU?

Cum își mijește puțin soarele razele pe afară, cum visez la călătorii, vacanțe, weekenduri prelungite. Chiar dacă primăvara asta e cea mai frumoasă toamnă din ultimii ani, l-am accesorizat pe Greuceanu pentru ieșirile noastre în natură. Chiar cred că fiecare copil trebuie să aibă valiza lui de vacanță. Bagajul de mână pentu copii trebuie să fie adaptat vârstei acestora, rezistent și ușor de manipulat. Eric e tare încântat de setul lui! Comandat de la CONTRASERRE de pe EMAG. Comunicarea cu vânzătorul a fost foarte bună, m-au sunat în jumătate de oră pentru confirmarea comenzii, iar într-o oră coletul a fost la curier. Materialul este unul moale, de calitate, este acoperit cu o folie de protecție. Sunt foarte ușoare și ușor manevrabile. Roțile sunt de silicon.  Tare faine sunt, și ca design, și calitativ. Să ne fie cu folos!

DAR DE BLUGII MEI PERSONALIZAȚI CE ZICEȚI?

Îmi găsesc greu pantaloni jeans care să îmi fie buni și să îmi și placă. Nu că sunt pretențiile prea mari, dar femeile sănătoase și cu proporții pre-rubensiene nu sunt în targetul caselor de modă. Așa că atunci când găsesc o pereche de jeans care să mi se potrivească, fac de-a dreptul obsesie pe ei și îi port până își dau obștescul sfârșit, zdrențuiți și pătați. Dar acum am descoperit-o pe Schimmerila Handmade, care le redă viața blugilor iubiți prea mult. Mi-a înflorit primăvara pe jeanși!

Poiana Brasov

AM MAI REVENI?

Cu siguranță! Nu am bifat tot ce aveam pe listă, deci clar trebuie să revenim!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *