Kitul de uleiuri esențiale Kids de la doTerra – preferatul lui Greuceanu

Greuceanu meu este pentru mine o sursă continuă de mirare și emoție. Este un copil care trebuie lăsat să facă lucrurile în ritmul lui și ascultând nevoile lui, altfel nu se întâmplă. Și de câte ori i-am ascultat instinctul, nu am dat greș. Nu am devenit doTerra wellness advocate, însă ne bucurăm de uleiuri esențiale și beneficiile lor cu toată inima, datorită Georgiana Boian – despre autism, uleiuri esentiale si viata. Greuceanu le știe pe fiecare în parte, după denumire și beneficii primare, așa că le folosește singur ori de câte ori simte nevoia. Iar kitul Kids este bucuria lui – șase sticluțe care conțin câte un amestec de uleiuri esențiale 10 ml fiecare, cu bilă roll-on, gata de aplicare!!❤️💙💚💛💜💝

Kitul de uleiuri esentiale Kids de la doTerra

Mami, să le cunoaștem cum le cheamă!” mi-a zis seara. Am citit cartonașul cu explicațiile, le-am mirosit pe fiecare în parte și ne-am gândit când le-ar putea folosi.

Kitul de uleiuri esentiale Kids de la doTerra👑 Thinker Focus Blend (pentru concentrare) (Vetiver, Peppermint, Rosemary and Clementine essential oils with Fractionated Coconut Oil). Dacă copilul devine distrat și vrem să îl ajutăm să revină la concentrare, folosim Thinker ™ Focus Blend aplicat la încheieturi. Acesta este un amestec excelent de folosit înainte de teste.

👑 Calmer Restful Blend (Lavender, Roman Chamomile, Ylang Ylang, Buddha Wood, Fractionated Coconut Oil). Se aplică la încheieturi înainte de culcare pentru a liniști mintea și a îndepărta îngrijorările.

👑 Stronger Protective Blend (Frankincense, Cedarwood, Rose, and Litsea essential oils with Fractionated Coconut Oil). Suport imunitar pe toată perioada rece a anului.

👑 Rescuer Soothing Blend (Lavender, Spearmint, Copaiba and Tomar seed with Fractionated Coconut Oil). După jocul de fotbal sau după o zi plină de alergări în jurul cartierului, aplicat Rescuer ™ Soothing Blend la tâmple, gât, articulații sau picioare aduce confortul total.

👑 Steady Grounding Blend (Amyris Wood, Balsam Fir, Coriander, and Magnolia with Fractionated Coconut Oil). Aplicat pe tălpile copilului, aduce calm și liniște pe tot parcursul zilei. Aplicat la încheieturi sau pe gât, în funcție de necesități, în timpul zilei, menține echilibrate emoțiile.

👑 Brave Courage Blend (Wild Orange, Osmanthus Flower, Cinnamon Bark, Amyris Wood). Când copilul se simte neîncrezător, îngrijorat sau anxios, Brave ™ Courage Blend promovează încrederea și credința în sine. Poate fi util înaintea oricăror evenimente înainte de care copiii au nevoie de puțină încurajare si incredere în ei înșiși.

Și-a ales preferatele: uleiul portocaliu dimineața și uleiul mov seara – curaj la începutul zilei („Îmi dă putere, mami!”) și calmare la finalul zilei. Celelalte, la nevoie. Cum să nu am încredere în instinctele lui?

Kitul de uleiuri esentiale Kids de la doTerra Kitul de uleiuri esentiale Kids de la doTerra

Facebook Comments

Similar Posts