Purina Dentalife de la Nestle pentru igiena orală completă a câinilor noștri!

Când am aflat că la BuzzStore va începe o campanie de testare dedicată câinilor, am fost mai mult decât entuziasmată! Cu trei blănoși alergând prin curte și un Greuceanu iubitor de animale alături, viața e o continuă distracție! Așa că această campanie de testare Purina Dentalife a picat la fix – răsfăț și îngrijire pentru prietenii canini! Câinii 🐕 noștri merită cea mai bună îngrijire!

Dentalife

Am crescut cu animale pe lângă casă, la bunici, îmi plac foarte mult, așa că atunci când am ajuns la casa mea nu am rezistat tentației de a nu extinde familia cu un patruped adorabil. Așa am ajuns să împărțim locuința (și patul, ce mai) cu Issa, un Yorkshire Terrier care anul acesta a împlinit 8 ani! Dick, Rottweilerul care sperie prin rasă și postură, dar extrem de blajin, a intrat în familia noastră animalieră în urmă cu 4 ani, el fiind deja locatar în curtea ce ne va găzdui căminul. Ultimul venit în mica noastră grădină zoo este Apex (o corcitură plină de energie, pe numele original Seti), adoptat după ce partenera de joacă a lui Dick a pierit în timpul unei furtuni!

Deoarece protagoniștii testării sunt necuvântători, nu vă pot împărtăși părerea lor despre batoane. Pot însă să vă povestesc de ce cred că Purina Dentalife de la Nestle este alegerea ideală pentru igiena orală completă a câinilor!

Dentalife

Nu este prima dată când cei trei primesc batoane, dar e prima oară când au primit ceva pentru sănătatea orală, iar cele de la Purina par a fi un start bun în direcția asta! 😬😊

Dinții câinilor necesită aceeași atenție ca dinții oamenilor. Câinii, prin natura lor, sunt animale carnivore, iar modul în care își folosesc dinții reflectă acest lucru: mâncarea este ruptă și mestecată. Conform statisticilor, 4 din 5 câini cu vârsta de peste 3 ani suferă de o afecțiune a dinților sau gingiilor, iar în cele mai multe cazuri acestea sunt provocate de depunerile de placă bacteriană și de tartru.

Primul simptom al unei probleme cu dantura este respirația urât mirositoare. O rutină zilnică de îngrijire și igienă orală este cea mai bună formă de a-i asigura o dantură sănătoasă, reducând semnificativ placa bacteriană. O îngrijire orală deficitară, împreună cu afecțiunile netratate, determină probleme de sănătate care pot afecta rinichii, inima și alte organe ale câinelui. Dinții din zonele greu accesibile necesită o îngrijire specială, deoarece mâncarea și saliva se depozitează în aceste zone, lăsând dinții vulnerabili.

Purina Dentalife de la Nestle este o alegere excelentă pentru igiena orală completă a câinelui, deoarece:

  • reduce tartrul și ajută la diminuarea acumulării plăcii, dovedit științific
  • textura poroasă a batonului devine gumoasă în momentul în care este mestecat, masând gingiile și asigurând o curîțare a dinților în cele mai greu accesibile zone
  • oferă o acțiune de curățare mecanică naturală
  • are ingrediente nutritive sănătoase (grâu, porumb), substanțe minerale, vitaminele A, D, E și calciu
  • nu are arome artificiale, zaharuri și coloranți artificiali adăugați
  • are un conținut scăzut de grăsimi

Se recomandă consumarea de către câini a unui baton pe zi.

Dentalife

Clar trebuie să fie și gustoase batoanele, dacă ai mei patrupezi plini de vitalitate se aliniază așa frumos la primirea recompensei!

Vrei să testezi și tu produse gratuit? Te aștept în «echipa mea».

Accesează linkul de aici>> BuzzStore și fă-ți cont!

Nimic mai simplu! Sunt câteva campanii noi tare faine acuma pe site. Durează 5 minute să îți faci un cont!

Facebook Comments

Similar Posts