Concurs pentru copii cu premii în cărți!

📣 Concurs, super nemaipomenit concurs! Hai! Hai! Hai! E amuzant să fii cult! Și dacă tot stăm acasă, hai să îi provocăm pe cei mici la un exercițiu creativ!

🎼 Iubești muzica clasică? Vrei ca micul tău cititor să devină un meloman? Știu exact cu ce ar trebui să începeți!

Hai! Hai! Hai! E amuzant să fii cult! Am un concurs special în colaborare cu prietenii de la Editura Nemi la care 3 prieteni norocoși vor câștiga cele mai noi cărți scrise de draga mea Cristina Andone, Cristina cea drăguță, cum îi spune Greuceanu, în colecția Povesti din Padurea Muzicala: Mozart și curcubeul muzical și Beethoven și furtuna de sunete. Mai mult, cărțile vin direct cu autograful autoarei! Hai! Hai! Hai! E amuzant să fii cult!

Tot ce trebuie să faci e să îl provoci pe cel mic să îți povestească din punctul lui de vedere…

➡️ Cum arată un scriitor? ⬅️

Trimite-ne opinia copilului tău, text sau desen, în postarea principală de pe pagina Patricia Lidia până pe 22 martie, ora 23:59, și aveți șansa să fiți unul dintre câștigători.

📣 #concurs, super nemaipomenit concurs! Hai! Hai! Hai! E amuzant să fii cult! Și dacă tot #stămacasă, hai să îi provocăm…

Publicată de Patricia Lidia pe Luni, 16 martie 2020

🏅 Fiecare comentariu poate fi câștigător! Luni, 23 martie, după ora 12.00, fac tragerea la sorți și anunț câștigătorii.

Succes! Hai! Hai! Hai! E amuzant să fii cult!

P.S. Distribuirea concursului nu e o condiție de participare, dar sigur le-ar plăcea și altor părinți să afle de concurs! 🙂 Îmbrățișări virtuale!

Facebook Comments

Mamă, soție, femeie, inginer și organizator de evenimente culturale în viața reală, autor de texte pentru copii și content editor pentru Serial Readers în viața virtuală...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *