Propriul Design interior

Focusul și ordinea privind eficiența și productivitatea. Cunoașterea propriului design interior

Nu reușești să te organizezi și procrastinezi? Vrei să faci schimbări ACUM, dar nu reușești? Dacă te gândești bine, o viață întreagă ai bătătorit aceleași căi neuronale și acum te aștepți să le schimbi brusc. Ce ești dispusă să faci și ce resurse ești dispusă să aloci pentru a schimba aceasta trăsătură de caracter? Sau… te cunoști suficient de bine, îți cunoști propriul design interior suficient de bine încât să poți face aceste schimbări sustenabil?

Eficiența și productivitatea mi-au crescut mult și bine în momentul în care mi-am înțeles propriul design interior, felul de a fi și strategia (nativă). Atunci am înțeles foarte ușor de ce fac ceva anume și, mai ales, ce soluții sunt ca să nu mai fac lucrul respectiv sau să îl fac mai bine.

Cheile genelor

Cheile genelor e o combinație carte + tool care te ajută să te cunoști cu adevărat descoperind și înlăturând tot ceea ce nu îți folosește. Cheile genelor, pentru mine, reprezintă o unealtă pentru decondiționare care funcționează în momentul în care ai CURAJUL de a pătrunde în profunzimile propriei tale ființe, în străfundurile propriului design interior. Totul pornește de la cartea lui Richard Rudd, o carte profundă, scrisă în straturi de înțelegere – citești câteva pagini astăzi, le mai citești peste câteva luni și înțelegi cu totul altceva!

Cartea e o reinterpretare modernă pe niveluri de conștiință a celor 64 hexagrame din I Ching. I Ching este una din cărțile de bază ale filosofiei chinezești, una din cele 5 cărți clasice ale culturii chineze, și prezintă 64 de moduri în care se poate produce schimbarea. Fiecare hexagramă, denumită în carte „cheie‟, are trei niveluri la care este explicate:

  • nivelul de jos (umbra)
  • nivelul superior (darul)
  • esența/echilibrul celor două (siddhi)

În cadrul fiecărei chei, este explicat mecanismul de accedere la nivelul superior și deci devine un excelent manual de adaptare la viață.

Pe scurt, Cheile genelor te ajută să te adaptezi la schimbările din viața ta, să treci mult mai ușor peste toate evenimente, să-ți înțelegi suferința și dorințele și să le transcenzi.

Dacă te-am făcut curioasă și ești dispusă să faci un pas în această direcție, găsești absolut toate informațiile pe site-ul Cheile genelor!

Human Design

Human design a luat în baza cărții lui Alan Robert Krakower, Design uman – știința diferențierii, publicată sub pseudonimul Ra Uru Hu în 1992. Acest system complex de analiză combină astrologia, I Ching, Cabala și Chakrele

Sistemul Human design grupează oamenii în 4 tipuri specifice:

  • Manifestori
  • Generatori
  • Proiectori
  • Reflectori

Principala diferență dintre aceste tipuri este în aura lor. Deși există variații infinite în cadrul fiecărui tip (și în genetica fiecăruia dintre noi), fiecare tip are o calitate aurică specifică ce îi determină strategia – modul corect de abordare si de navigare prin viață.

Strategia și autoritatea sunt două elemente cheie ale sistemului Human design și tot ce îți trebuie să știi pentru a trăi o viață împlinită, fără a întâmpina rezistența. Suntem obiecte în mișcare în spațiu. La fel ca o mașină atunci când este condusă în afara drumului, întâlnim diferite obstacole și rezistență atunci când nu ne respectăm natura unică.

În limba română, cea mai bună documentare pe topicul Human Design am găsit-o la Iulian Moțea.

Dacă te-am făcut curioasă și ești dispusă să faci un pas în această direcție, găsești absolut toate informațiile pe site-ul Human design!

Dacă ți-a plăcut acest articol și îl consideri util, îți recomand și altele mai explorate:

Poți urmări și pagina mea de Facebook, acolo postez tips& tricks periodic, mai ales culese din cărți și de pe la alții!

Facebook Comments

Similar Posts