agenda planner Zestre pentru 2021

Focusul și ordinea privind eficiența și productivitatea. Agenda planner Zestre pentru 2021

Despre Adina Oltean și membership Zestre am povestit într-un articol anterior: Membership Zestre sau cum m-am schimbat în ultimele 6 luni Efectiv mi-a schimbat perspectiva asupra propriei vieți! Așa că m-am gândit să o prezint pe Adina Oltean, omul care a gândit programul de eliberare emoțională printr-un mix de tehnici de terapie alternativă (Ho’oponopono, Reiki, coaching etc.) , precum și cel mai nou instrument de dezvoltare personală conceput de ea, Agenda Planner Zestre Pentru 2021

Adina Oltean este o romȃncă stabilită în Londra, mamă binecuvântată a doi copii minunați, fondatoare a Centrului de terapie și coaching, The Consciousness and Guidance Centre din Londra. A pornit o mișcare la nivel global, Zestre Pentru Viață – comunitatea online unde oamenii se simt în siguranță și învață despre puterea iubirii și a iertării. Este co-autoare internațională a cărții „The Pay It Forward: Notes To My Younger Self”, volumul 3, și fondatoarea primului program de membership online de dezvoltare personală prin Iertare și Iubire, „Membership Zestre”. Misiunea ei este de a crea un spațiu sigur, confidențial, în care, până în anul 2025, un milion de oameni să se simtă în siguranță, să își poată elibera și transforma emoțiile negative prin iertare și iubire, astfel devenind cea mai bună versiune a lor.

Adina se descrie ca fiind deschisă, amuzantă și de încredere: Adina Oltean este în primul rând o femeie care aspiră să se iubească necondiționat. Câteodată îmi reușește, câteodată, nu, dar am învățat să fiu blândă cu mine în ambele circumstanțe. Apoi sunt mândra mămică a unui adolescent de aproape 17 ani și a unui suflet frumos care și-a început călătoria pe Pământ de câteva săptămâni. Atât personal, cât și profesional sunt o contributoare. Contribui prin susținerea și ghidarea oamenilor în a-și elibera și transforma emoțiile negative cu ajutorul instrumentelor și tehnicilor terapeutice, de coaching și Ho’oponopono.

Pentru 2021, Adina a dezvoltat o agendă de dezvoltare personală, un planner care să o ajute și să ne ajute să ne atingem obiectivele și intențiile: Agenda Planner Zestre Pentru 2021

Este un planner cu 255 de pagini, format A4, 10 fișe cu stickere, calendar pe 2021, cu secțiuni separate pentru toate cele 4 arii importante ale vieții, îți poți seta 4 țeluri pe săptămână și să te concentrezi pe îndeplinirea lor. Făcând acțiuni deliberate în scopul îndeplinirii obiectivului final, organizate cu ajutorul plannerului, poți vedea evoluția și te poți simți mândră de ceea ce realizezi.

  • Săptămâna este structurată pe două pagini pentru organizarea ideală a timpului
  • Roata Vieții este utilă pentru a putea stabili țelurile deliberate anuale în toate cele 4 arii importante ale vieții.
  • Roata Trimestrială va ajuta la claritate, focus pentru a vedea progresul periodic pe parcursul anului.
  • Acțiunile de manifestare și ridicare a energiei vibrației financiare, permisiunile generale și financiare au scopul de a imprima în subconștient a credinței că putem Reuși și MERITĂM tot ceea ce ne dorim să îndeplinim în 2021.
  • Stickerele au scopul de evidențiere a momentelor și acțiunilor importante propuse pe parcursul săptămânii

Am întrebat-o pe Adina cu ce intenție a creat acest instrument atât de util, din punctul meu de vedere: De ani de zile, la fiecare încept de an îmi propun diverse țeluri de care sunt foarte entuziasmată. Știu că numai a-ți scrie țelurile pe hârtie nu este suficient. Este necesar atât să lucrezi pe mentalitatea ta, pe subconștient, cât și să acționezi. Astfel, am un ritual unde îmi scriu recunoștințele într-un caiet, gândurile și ideile în alt caiet, evidența finaciară într-o agendă, sesiunile clienților în altă agendă și alte activități direct în calendar. Ce am observant este că entuziasmul meu începe să dispară încet și sigur cam prin februarie. De-a lungul anului îmi revin cu rutualurile, însă îmi este foarte greu să creez același entuziasm și momentum. Ce am mai observat este că în unele luni mă ocupam de bani, în altele, de sănătate, în altele, de familie, și tot timpul simțeam că ceva nu merge. Nu eram în sinergie cu toate. La final de an, mă uit înapoi cu regret la câte aș fi reușit să realizez dacă mi-aș fi păstrat focusul. Anul 2021 intenționez să-mi extind afacerea, pentru a mă recompensa cu o casă, așadar e necesară consistența, consecvența. Mai pe scurt, disciplina. Acesta este scopul Agendei planner; să îmi exersez și cresc mușchiul disciplină.

Ideea i-a venit în ultima lună de sarcină, în septembrie, într-un moment de anxietate legat de extinderea afacerii astfel încât să aibă investiția financiară a unei case în timp ce se ocupă și de creșterea unui nou născut, și de ghidarea unui adolescent: Am realizat că pe lângă sistemele tehnice ce deja le-am implementat în afacere, îmi trebuie un sistem bine pus la punct și pentru partea mentală, de subconștient. Să nu mai scriu în unșpe mii de caiete și caiețele. Cum sunt de “modă veche”, și cel mai mult lucrez prin scrisul pe hârtie, am hotărât că îmi trebuie o agendă mai specială. Am căutat pe Google ceva care să mi se potrivească și nu am găsit. Dacă avea una, îi lipsea cealaltă, și tot așa… Într-o dimineață m-am trezit cu inspirația «Ce frumos ar fi să îmi fac eu o agendă exact cu ce îmi trebuie mie!» Așa a luat naștere agenda planner Zestre…

Agenda planner se adresează oricărei persoane care vrea să îndeplinească anumite obiective în cele 4 arii ale vieții, oricui vrea să își extindă afacerea sau chiar să pornească o afacere, cine vrea să își îmbunătățească relațiile cu familia sau cu sine, cine vrea să își îmbunătățească sănătatea. Pentru toți acești oameni este agenda plannerul!

Agenda planner este un instrument foarte complex ce îmbină tehnici de coaching și terapie. Nu este nevoie să ai cunoștințe în domeniu: Agenda este însoțită opțional un grup de suport pe platforma Facebppk, unde voi ține masterclass-uri lunare în care explic cum se lucrează cu agenda planner, cum se stabilesc țelurile și acțiunile deliberate, și în același timp cum se fac evaluările trimestriale. Nu este o agendă obișnuită, care să fie luată în geantă și purtată peste tot. Este o agendă planner grea (atât la propriu, cât și la figurat) și complexă, care se ține pe birou (sau locul unde lucrezi) și se lucrează zilnic cu și pe ea.

Dacă încă stai și te gândești dacă să investești în această Agenda Planner, atunci te îndemn să te asiguri că ai un sistem bine pus la punct care să te ajute să îți îndeplinești țelurile în 2021. Alege deliberat să nu mai fii în situația în care vei fi plin/ă de regrete că a mai trecut un an și visele par încă atât de departe: Agenda Planner este însoțită de permisiuni săptămânale, care sunt menite să ridice vibrația și energia fiecăruia. Dacă îți dai permisiunea să faci munca mentală necesară, atunci vibrația ta se va alinia la vibrația succesului. Ce vei hotărî să faci este doar alegerea ta deliberată! Alege responsabil, cu mâna pe suflet și cu împăcare, căci e vorba de viața și viitorul tău. Eu te aștept cu drag alături de mine!

Așadar, dacă îți dorești să faci din 2021 anul care îți va transforma viața, să fii mai disciplinat/ă, focusat/ă pe țelurile tale, atunci agenda este ceea ce ai nevoie. Ia-ți Agenda Planner „Zestre pentru 2021”, alege deliberat să faci parte din comunitatea grupului privat „Zestre pentru 2021” și transformă-ți viața!

ULTIMELE COMENZI SE IAU ÎN 7 DECEMBRIE 2020!

Te invit să-ți dai permisiunea să te recompensezi cu acest extrem de util instrument de dezvoltare personală, care să te însoțească cu recunoștință, onoare și iubire în această călătorie inedită!

Descoperă și alte articole din categoria Focusul și ordinea privind eficiența și productivitatea:

Facebook Comments

Similar Posts