scrisoare

Scrisoare deschisă mie din 2022 despre reușitele din 2021

În prima zi a anului m-am obișnuit să îmi scriu eu mie o scrisoare, pe care să o recitesc peste un an… Am învățat marea lecție a recunoștinței – că numai prin recunoștință poți atrage lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat în viață, chiar dacă acestea par a nu fi nici pe departe posibile pentru tine în momentul prezent. Atunci este greu de făcut, nu-i așa? Cum poți fi recunoscător pentru ceva ce nici măcar nu ai???

Aici e marea șmecherie – trebuie să EXPERIMENTEZI ceva ca să fii recunoscător, așa că înseamnă că trebuie să înveți să poți experimenta ceva care nu s-a întâmplat încă!!! DAR CUM?!

Prin IMAGINAȚIE!

Am să dau un exemplu. Voi scrie o scrisoare pentru mine, de la mine – pentru 2022, peste un an de acum. Dar o voi face astăzi, pe 1 ianuarie 2020. În această scrisoare, voi exprima recunoștință pentru lucrurile care vor veni în viața mea în anul ce tocmai a început – dar, desigur, nu s-au întâmplat totuși, nu acum, în timp ce scriu aceste cuvinte. Cu toate acestea, știu că se vor întâmpla! De ce? Pentru că voi folosi imaginația mea pentru a le simți cu adevărat, pentru a le EXPERIMENTA – toate în timp ce sunt eu însumi sunt… în viitor.

Totul pare foarte abstract, nu? Vezi ce scrisoare am scris eu mai jos. Luni mi-o voi expedia eu, mie, prin poștă, și o voi deschide doar anul viitor, pe 1 ianuarie 2022!

Dragă Patricia din 2021,

Mulțumesc! Sunt atât de recunoscătoare că, în urmă cu exact un an, pe 1 ianuarie 2021, ai luat decizia curajoasă să-ți împărtășești țelurile și intențiile cu întreaga lume și să faci acel salt imens de credință în a crede suficient în tine însuți pentru a-ți face publice obiectivele și aspirațiile pentru anul ce tocmai își desfășura zilele în fața ta. Așa a început noua noastră poveste – acesta a fost începutul drumului spre locul în care mă aflu astăzi. Și îți sunt atât de recunoscătoare, Patricia din 2021!

Ianuarie a fost luna în care în cele din urmă mi-am confruntat temerile ce mă împiedicau să-mi duc la îndeplinire planurile de afaceri. Mi-am dat seama că, în adolescență, mi-am creat un model de evitare a finalizării celor mai semnificative sarcini din cauza presiunii perfecționismului, care nu îmi dădea permisiunea să îmi finalizez proiectele, pentru că mereu găseam lucruri noi de adăugat, schimbat. Am decis să fac din această trăsătură un lucru al trecutului – să mă țin de prima structură a proiectului și să îl lansez așa cum este, imperfect, dar satisfăcător și profesionist – și am renunțat la obsesia pentru control. Am petrecut prima săptămână din ianuarie planificându-mi anul în detaliu, iar restul de 3 săptămâni din ianuarie 2021 scriind și finalizând 2 proiecte diferite, câte unul pentru fiecare domeniu al noului meu regat. Sunt atât de recunoscătoare că am făcut acest pas curajos și am reușit să scriu ambele proiecte, deoarece acest pas mi-a permis să obțin în cele din urmă o viziune clară pentru obiectivele mele și un program fără non-sensuri pentru toate activitățile mele. Odată ce am trecut prin aceste 2 proiecte, mi-am dat seama cât de important și definitoriu a fost cu adevărat acest angajament și, mai ales, continuarea acestuia. Sunt atât de recunoscătoare pentru această descoperire incredibilă pe care am avut-o în ianuarie 2021! Nu aș fi aici unde sunt acum dacă nu ar fi fost acel pas foarte important din viața mea, afacerea mea și creșterea mea personală.

Sunt recunoscătoare și pentru un alt angajament pe care mi l-am luat – și am început să-l pun în practică încă din prima zi – la începutul anului 2021. M-am angajat să îmi dezvolt niște obiceiuri consistente și semnificative pentru munca mea: scrierea pe blog, filmarea de videoclipurilor și chiar terminarea cărților a căror scriere am început-o în 2020! Sunt recunoscătoare că mi-am stabilit obiective specifice în fiecare săptămână pentru fiecare activitate (numărul de videoclipuri de filmat, număr de articole de scris și numărul de pagini de carte de terminat). Au fost momente în care am ratat aceste obiective, dar, în general, dar am învățat să nu mă mai învinovățesc și să mă critic dur, mă simt incredibil de satisfăcută că mi-am atins obiectivele (și uneori chiar le-am depășit!). Mi-am dezvoltat și un nou obicei – de a mă premia de câte ori îmi îndeplinesc un nou obiectiv sau am un nou succes – astfel încât să mă pot simți mândră de mine și să rămân motivată în continuare să măresc performanța. Sunt foarte recunoscătoare pentru acea decizie, deoarece mi-a permis să încep să fac progresul dorit și mi-a permis să încep să lucrez disciplinat și orientat spre rezultat. De asemenea, am putut să scriu, să termin și să public 2 cărți în 2021, precum și să lansez 5 proiecte de succes! Sunt foarte mândră de asta și sunt foarte recunoscătoare că am reușit să stabilesc și să urmez structura de care aveam cu adevărat nevoie.

Chiar înainte ca 2021 să înceapă, îmi amintesc că mi-am propus să îmi iau mult mai în serios sănătatea fizică și financiară. Pe măsură ce 2021 a progresat, am făcut din acestea două prioritatea mea. Exercițiul fizic (plimbări, zumba acasă, consolidarea practicii mele de yoga) a devenit o parte permanentă a vieții mele de zi cu zi și în fiecare zi am început să aștept cu nerăbdare să-mi onorez corpul cu o anumită formă de activitate fizică sau îngrijire corporală, chiar și pentru câteva minute, dacă doar cu atât m-am putut recompensa în acea zi, fără să simt că acest nou obicei inclus în rutina mea este o corvoadă. Căutarea mea de a explora și de a progresa în alfabetizare financiară, prosperitate și abundență m-a determinat să mă adâncesc și mai mult în cercetare, consumând cu voracitate multe cărți apreciate de critici pe această temă. De asemenea, am intray în legătură cu oameni care au aceleași idei, care fie s-au angajat să își schimbe realitatea financiară, fie au devenit deja independenți din punct de vedere financiar și erau dispuși să mă învețe și pe mine să fiu asemenea lor. Am început să pun în practică toate noile mele cunoștințe financiare și de manifestare a abundenței și să mă responsabilizez pentru angajamentele mele cu ajutorul mai multor mentori și parteneri responsabili. Nu a fost cel mai ușor lucru, dar sunt recunoscătoare că am rămas fidelă obiectivelor mele și am reușit să-mi construiesc o abundență financiară stabilă și să încep să investesc în viitorul meu cu același respect pe care îl am pentru momentul prezent. Am atins independența financiară completă în 2021 și sunt foarte recunoscătoare că am atins în cele din urmă acea etapă mult așteptată.

Sunt recunoscătoare anului 2021 pentru o altă descoperire imensă pe care a adus-o în viața mea – găsirea adevăratei mele valori și înlăturarea fricii ce mă reținea în a-mi vinde produsele, serviciile, ideile și ajutorul. În cele din urmă, am renunțat să mă vând ieftin și să mă simt nedemnă să mă recompensez financiar corect pentru lucrurile minunate pe care le aduc în viața altor oameni și companii. Am început să-mi încord mușchiul încrederii atât de des încât a devenit antiglonț și acum îmi permite să iau orice proiect fără îndoieli sau temeri, să vând tot ce creez cu ușurință și grație, precum și să refuz proiecte ce nu rezonează cu mine și misiunea mea. Sunt recunoscătoare că am eliberat toate credințele, proiecțiile și sfaturile limitative pe care le-am primit de la alții, dar care nu au fost niciodată adevărate pentru mine. Sunt recunoscătoare că pot avea încredere completă în intuiția mea atunci când vine vorba de comunicare, vânzări și negocieri. Sunt recunoscătoare că știu că Dumnezeu nu-mi trimite niciodată vreo provocare pe care nu o pot depăși – și acest lucru îmi dă puterea și încrederea să fac față întotdeauna provocărilor mele direct, fără teamă.

Sunt recunoscătoare că, în 2021, am avut atâtea noi oportunități de exprimare de sine – și că am profitat de toate! În 2021 mi-am dat permisiunea să îmi lărgesc limitele zonei de confort și să dau interviuri, să vorbesc în public, să filmez materiale de promvoare a activității mele și să profit de fiecare șansă pe care am avut-o pentru a mă exprima, inspirându-i și pe alții să facă același lucru. Această atitudine m-a ajutat să rămân deschisă pentru a primi și a accepta noi colaborări minunate. Având încredere în intuiția mea, am urmat câteva oportunități care mă interesau și le-am aplicat. Am început să cred în mine cu atâta încredere încât am adăugat aceste elemente de autoexprimare în munca mea și am devenit cu succes purtătorul de cuvânt și modelul propriilor produse și servicii, dezvoltându-mi afacerea în fiecare lună.

În 2021 mi-am crescut extraordinar și practica spirituală. Sunt recunoscătoare că am putut să cresc spiritual atât de mult, să am atâtea experiențe spirituale incredibile, de neuitat, care m-au făcut un lider mai bun și o ființă mai conștientă de sine. Sunt cu adevărat recunoscătoare că am putut să împărtășesc descoperirile mele spirituale cu lumea și să ofer îndrumare, vindecare, consiliere și coaching altora. Dezvoltarea spirituală a fost întotdeauna parte din viața mea de care m-am simțit extrem de intrigată și curioasă, iar acum spiritualitatea mea în continuă creștere îmi permite să conduc și să îi ajut pe ceilalți. De fiecare dată când aud o persoană care îmi spune că le-am schimbat viața în bine, simt că scopul sufletului meu aici pe Pământ se împlinește. Sunt recunoscătoare că am rămas în echilibru și că am stabilit limite energetice sănătoase pentru a mă menține împământată și aliniată cu scopul sufletului meu.

Sunt recunoscătoare pentru toată dragostea din viața mea, pentru frumoasa mea casă, pentru familia minunată, pentru prietenii dragi – sunt recunoscătoare pentru sănătatea și bunăstarea mea și a tuturor oamenilor pe care îi iubesc. Sunt recunoscătoare pentru că am călătorit și am învățat din aceste călătorii în 2021. Sunt recunoscătoare pentru frumusețea naturii și a vieții din jurul meu, pentru care îmi acord timp să o recunosc și să o apreciez. Sunt recunoscătoare pentru creșterea și educarea mea, pentru succesele mele și lecțiile ce le am de învățat, și pentru numeroasele descoperiri pe care le-am avut în 2021. A fost un an uimitor, care mi-a schimbat viața în bine în atât de multe moduri – și sunt recunoscătoare pentru urmărirea propriilor obiective de implementare a acestor schimbări.

Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc! Bun venit, 2022! Va fi un alt an grozav, în care voi culege roadele bogate în urma semănării semințelor succesului în 2021!

Dacă îți place această idee, poți găsi mai multe pe pagina mea de Facebook >> Patricia Lidia

https://www.facebook.com/patricialidia.public

Facebook Comments

Similar Posts