carduri

Carduri de echilibrare energetică a chakrelor cu ajutorul afirmațiilor pozitive

Nu știu cum ați resimțit voi pandemia asta, dar pentru mine a fost mindblowing. M-a ajutat să deschid ochii și să mă reinventez. M-a ajutat să văd ce vreau să fac în viață pe mai departe și care e direcția mea. așadar, dați-mi voie să mă prezint: sunt Patricia Lidia, scriitor, blogger și coach pe creativitate și echilibru emoțional, pasionată de lectură și scris, terapii alternative și spiritualitate. Cum sună asta? Mie îmi sună MI-NU-NAT! dar nu despre asta vreau să vă povestesc astăzi, ci despre noile mele carduri de echilibrare energetică a chakrelor cu ajutorul afirmațiilor pozitive.

Sunt maestru Reiki, cu două linii de inițiere. Acordajele mele au fost realizate în urmă cu 12 ani, timp în care am făcut mii de ore de terapie Reiki. Am luat o pauză în timpul sarcinii și alăptării, deoarece simțeam că toată energia aceasta afectează relația cu Greuceanu, dar am pornit și mai hotărâtă și dornică de lucru cu energiile când micul meu pui de om și-a rupt de mine cordoanele energetice de dependență.

Pentru 2021 pregăteam un program de echilibrare emoțională cu ajutorul afirmațiilor pozitive pentru persoanele care sunt la început de drum în lucrul cu energiile. În acest context, ideea cardurilor a venit ca material de suport pentru acest program și m-a fascinat total. Eu am făcut acest program pe mine și mereu aveam prin casă, scrise de mână, bilețele cu afirmațiile pozitive, ba le rătăceam, ba cădeau și uitam de ele. Cu ajutorul acestor carduri, activitatea în sine se poate concentra efectiv pe lucrul cu sinele și nu mai apar confuzii și disturbări organizatorice.

Și aceste carduri… Cum să nu le adori, când emană atât de multă energie? Mai mult, vin infuzate cu energie Reiki pentru abundență, prosperitate și echilibru emotional. Pachetul include 50 de carduri (7 carduri diferite pentru fiecare dintre cele 7 chakre + 1 card de prezentare).

Îmi iubesc toate proiectele, sunt bucăți din sufletul meu, create cu scop și pasiune ,dar acest proiect este unul extrem de special și important pentru mine, căci marchează un nou încep, o revenire la o pasiune mai veche, pe care am lăsat-o deoparte o perioadă, dar nu am uitat-o niciodată: REIKI!

E un prim pas, un prim proiect dintr-o serie întreagă, care au scopul de a ne ajuta să fim bine noi cu noi, să revenim la echilibrul emoțional atât de important pentru sufletul și trupul nostru!

Acest proiect nu ar fi arătat așa frumos și nu ar fi apărut acum fără minunata comunitate creată de Adina Oltean. Fiecare dintre doamnele din acea comunitate m-a inspirat, prin feedbackul lor, întrebările lor, sfaturile lor. Vă mulțumesc enorm fiecăreia în parte. Dar nu pot să nu menționez cei 3 „îngeri păzitori” ai setului de carduri de echilibrare a chakrelor cu ajutorul afirmațiilor pozitive:

🙏 Adina Oltean – The Consciousness & Guidance Centre – mulțumesc pentru șutul în fund, fără tine amânăm întruna să lansez ceva, orice

🙏 Loredana Biliboc  – mulțumesc pentru idee, ai fost trimisă la momentul ideal către mine

🙏 Elena Pintilie – mulțumesc că ai fost pas cu pas alături de mine, în tot procesul de lucru

Fizic, cardurile nu ar fi existat fără ajutorul lui Carmen Nicoară de la HintPoint, care a înțeles imediat ce îmi doresc și în timp record a făcut magia să apară, stând cu mine online și pe telefon indiferent de oră, ca să iasă fix așa cum (nici nu) visam! ❤️

Prețul cardurilor de echilibrare energetică a chakrelor cu ajutorul afirmațiilor pozitive este de 75lei, transport gratuit. Toate persoanele care comandă cardurile beneficiază de înscrierea automată, absolut gratuită, într-un grup de suport cu și despre chakre.

Te-am făcut curioasă? Le poți comanda direct din magazinul blogului!

Facebook Comments

Similar Posts