Activități de Paște
|

Activități de Paște cu copiii – resurse utile

Suntem în Postul Paștelui, prietenii de confesiune catolică urmează să celebreze Sfintele Paște în curând, motiv pentru care am decis să documentez pe blog activitățile pe care noi le-am făcut anul trecut pentru a marca această sărbătoare deosebită și a trece dincolo de avalanșa de iepurași și puișori care dă năvală peste noi an de an.

Săptămâna premergătoare sărbătorii de Paște este una destul de aglomerată pentru părinții ocupați până peste cap cu pregătirile pascale, așa că mă gândesc că niște resurse de activități care-i pot ține puțin ocupați pe cei mici și mai măricei nu strică! Ba mai mult, sunt o oportunitate excelentă pentru părinți să petreacă timp de calitate alături de cei mici și să le facă educație religioasă, să le explice din punct de vedere creștin ce marchează sărbătoarea Paștelui și istorisirile religioase din spatele evenimentelor care se sărbătoresc cu ocazia Paștelui.

Prima activitate de Paște cu copiii documentată de mine pe blog este Cina cea de Taină. Documentând alte idei, mi-a fost adus la cunoștință și am descoperit blogul casuta gandurilor mele, care prezintă o serie de alte activități minunate de realizat cu cei mici, precum și alte resurse utile în acest sens:

„Osana”

Miercurea fără cuvinte!

Cina cea de taină și ruga!

Alte resurse cu activități

Trădarea lui Iuda

Coroana faptelor bune!

Ce alte resurse de activități de Paște în limba română cunoașteți și recomandați? Inspirați-ne!

Facebook Comments

Similar Posts