Stocard

Aplicația de gestionare a cardurilor de fidelitate Stocard

A fost o vreme când umblam zilnic cu portofelul burdușit, de abia puteam să îl închid. Nu de bani, bine-ar fi fost, ci de carduri. Și nici măcar nu erau carduri bancare, ci carduri de fidelitate și/sau reduceri. Cardul de fidelitate pentru farmacia 1 , farmacia 2, farmacia 3, cardul de reduceri pentru restaurant, cardul de reduceri pentru supermarketul A sau de loialitate pentru supermarketul B și așa mai departe. Cardurile de fidelitate au cucerit lumea și au devenit un instrument de marketing foarte util și folosit. Tocmai acesta este motivul pentru care deținem cel puțin unul, iar când sunt mai multe, ele ocupă spațiu prețios în portofel. Apoi am găsit soluția salvatoare, care m-a ajutat să mă organizez mai bine. Da, da, exact așa: aplicația de gestionare a cardurilor de fidelitate Stocard!

Unde găsești Stocard

Dacă dai click pe LINK, ajungi direct în pagina de unde poți descărca aplicația, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Cum funcționează Stocard

  • apasă pe Add Card
  • caută magazinul / restaurantul / farmacia în lista de opțiuni disponibile
  • scanează codul de bare al cardului cu ajutorul aplicației sau introdu manual numărul unic al cardului

Dacă dorești, poți face și o poză față – verso a cardului fizic. După ce instalezi aplicația nu este necesar să îți creezi un cont, dar o poți face dacă vrei să creezi un backup pentru cardurile tale. Și uite așa ai scăpat de plastic în portofel!

Printre cei mai cunoscuți parteneri sunt IKEA, Lidl, Profi, BauMax, Cora, Farmaciile Dona, Sensiblu, Billa, Penny, Metro, Selgros, Selgros, BricoDepot, Mam Bricolaj, Aldo, DM, Lee Cooper, Hervis, Marionnaud, Bata, Diverta…

Ce mai poți gestiona în aplicație

În aplicație poți descoperi cupoane, reduceri, pliante și circulare, oferite în exclusivitate de aplicația Stocard – toate în legătură directă cu magazinele tale preferate! Puteți utiliza Stocard chiar și pentru biletele de avion sau pentru cardurile cadou. Iar mai nou poți adăuga până și certificatul verde de vaccinare!

Odată salvate cardurile de fidelitate, poți alege să primești notificări pentru reducerile oferite de comercianţii favoriţi.

Poți chiar salva carduri de fidelitate din țări diferite, dacă ești rezident în altă țară sau de călătorești des în anumite țări.

Cum se folosește aplicația la cumpărături

Tot ce trebuie să faci este să ceri casierului să scaneze codul de bare direct de pe telefon.

Cum îți ștergi contul Stocard

Elimină toate cardurile pe care le-ai adăugat în contul tău Stocard din aplicația Stocard.

  • iPhone: deschide aplicația Stocard, selectează cardul pe care vrei să îl ștergi, alege „Edit” din colțul din dreapta sus a ecranului și selectează „Erase Card” din partea de jos a ecranului.
  • Android: deschide aplicația Stocard, selectează cardul pe care vrei să îl ștergi, alege „Options” din colțul din dreapta sus a ecranului și selectează „Delete” sau ține apăsată icoana cardului pe care vrei să îl ștergi timp de două secunde, apoi o pictogramă coș de gunoi va apărea în colțul din dreapta sus al ecranului, fă clic pe acesta pentru a șterge cardul.

Acum asigură-te că utilizezi adresa de e-mail asociată contului tău Stocard pentru a șterge contul. Pentru a șterge contul, scrie mai întâi numărul de identificare a contului Stocard, apoi trimite un e-mail prin care să precizezi că dorești să ștergi contul din baza de date Stocard la support@stocardapp.com. În e-mail include și numărul de cont Stocard. De asemenea, poți trimite o captură de ecran a paginii cu setările contului Stocard. Echipa Stocard va anula contul cât mai curând posibil și apoi va confirma anularea.

Facebook Comments

Similar Posts