viata verde viu noiembrie 2021

Viața Verde Viu – campanie, reduceri și provocări noiembrie 2021

La tine a început să miroasă a toamnă târzie? Afară plouă mărunt și e frig, ceața se lasă deasă și lăptoasă, întunericul se lasă tot mai repede, pe mine clar m-a luat astenia de toamnă. Dar mă tratez ba cu o poșetuță, ba cu organizare ca la carte… ador agendele și calendarele! Descoperă în articolul de azi o parte din promoția lunii noiembrie 2021 (de Black Friday!), provocarea de final de noiembrie de pe grupul comunității și articolul meu din luna octombrie 2021 de pe blogul Viața Verde Viu.

Articolul lunii noiembrie

Articolul lunii noiembrie de pe blogul Viața Verde Viu a fost

Cum să-ți planifici mesele și cumpărăturile pentru a fi mai sănătos și a economisi timp și bani

Campania lunii noiembrie

Viața Verde Viu a pregătit un mic ghid de cumpărături pentru Black Friday (click pentru a ajunge pe pagina ofertei).

Mie îmi face cu ochiul Mystery Box cu produse sănătoase 😀 am avut niște surprize tare faine data trecută!

Provocarea lunii noiembrie

În perioada 22-28 noiembrie pe grupul Comunitatea Viața Verde Viu are loc provocarea 7 smoothies pentru echilibru hormonal! Este o săptămână perfectă pentru fete și femei. Eu ador provocările VVV, particip cu cel mai mare entuziasm de fiecare data!

De această dată vom avea 2 acțiuni de făcut într-o zi, cu maxim 5-8 minute per total de pregătire: vom începe ziua cu un smoothie care va înlocui micul dejun, iar la amiază vom avea o băutură cu mixuri ayurvedice, antiinflamatoare și revitalizantă. Ingrediente de pe ViațaVerdeViu.ro:

  • Moon Balance (pentru toată lumea, fete și femei). Este un mix de 6 superalimente organice care ajută la menținerea sănătății hormonale. O formulă dezvoltată de nutriționiști holistici, ce ajută la echilibrarea nivelului de estrogen și combaterea simptomelor sindromului premenstrual și ale menopauzei.
  • Unt de migdale și curmale, 110g (pentru toată lumea, fete și femei). Aduce aportul de grăsimi sănătoase.
  • Turmeric Latte Mix Sweet Love, 70g (pentru toată lumea, aduce un boost de energie, excepție fetele sub 14 ani – ele vor rămâne doar cu smoothie de dimineață, deoarece acest mix are ginseng)
  • *Opțional: Miere bio cu portocală, piersică și turmeric ORANGE SUNSET – pentru a îndulci băutura cu turmeric de la amiază. Dă o savoare specială.
Tu ce ai pe lista ta de cumpărături pentru un stil de viață sănătos în luna noiembrie?

Facebook Comments

Similar Posts