Decathlon înot

Idei de cadouri de la Decathlon care pot fi oferite pasionaților de înot

Vin sărbătorile, iar, odată cu acestea, vin și alegerile greu de făcut: ce cadouri să oferim? Cele mai apreciate cadouri sunt cele legate de pasiunile și hobby-urile persoanei căreia le dăruim, pentru că arată că am ținut cont de preferințele specifice ale persoanei, apreciem persoana, dar și pentru că sunt utile și de folos. Acest lucru se aplică și, mai presus de toate, pentru sporturi de diferite tipuri și pasionați de activitate fizică: dar de unde știi cu adevărat ce să dai unui adevărat sportiv? Pentru pasionații de sport, #DecathlonRomânia a pregătit o gamă diversificată de echipamente sportive care pot fi oferite, așa că într-un fel alegerile ne-au fost ușurate.

Și pentru că în jurul nostru sunt mulți (copii, mai ales) pasionați de înot, nu am putut să nu arunc un ochi asupra sugestiilor și ideilor #OferăUnCadouSportiv#ȘtiuCeVreiDeCrăciun!

Îmbrăcăminte sportivă – Șort și colanți anti-UV înot bebe/copii

Practicarea activităților sportive presupune și utilizarea unor articole de îmbrăcăminte adaptate la tipul de efort și la condițiile climatice. E clar că pentru înot îmbrăcămintea este mai ușor de intuit, există și aici câteva opțiuni bune:

Cele două au fost conceput pentru a asigura protecție împotriva soarelui, în timpul activităților acvatice, căci protejează împotriva razelor UV chiar și ude. Sunt din material reciclat și asigură o îmbrăcare ușoară! Șortul se găsește în două culori, albastru și roz, iar colanții numai pe albastru. Mărimile disponibile sunt de la 6 luni la 4 ani.

Accesorii sportive

Accesoriile sportive reprezintă o altă categorie din care putem alege cadouri de Crăciun.

Rucsac Lighty 100

Rucsacul este extrem de util pentru transportul echipamentelor de înot, fiind ușor, cu buzunar impermeabil în interior. Pentru a se adapta înălțimii și conformației utilizatorului, are bretele reglabile în înălțime, cu închidere cu chingă ajustabilă. Materialul ventilat la baza rucsacului ajută la evitarea umidității și mirosurilor, asigurând aerisirea conținutului..

Ochelari pentru înot 100 READY cu lentile transparente și chingă gri

Ochelarii sunt concepuți pentru nivelul începător, cu un câmp vizual de 98° orizontal. Sunt mărime unică, asigură o susținere bună, fiind reglabili cu chingă și cataramă în spate.

Garniturile flexible asigură etanșeitate optimă. Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a garniturii ochelarilor la conformația feței, de aceea se recomandă testul ventuză, fără elastic. Dacă după o ușoară aspirare ochelarii se susțin singuri pe față, atunci a fost aleasă mărimea potrivită. Acesta permite, de asemenea, reperarea diferitelor zone de disconfort la nivelul feței.

Ochelarii oferă posibilitatea de a vedea clar sub apă. Apariția aburului depinde de mai mulți factori: diferența de temperatură dintre corp și apă, rata de umiditate, uzura provocată de frecare etc. În caz de apariţie a aburului, se scufundă ochelarii în apă și se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. De asemenea, se poate folosi un marker anti-aburire pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Centură cu aripioare

Centura cu aripioare este concepută pentru descoperirea activităților acvatice. Este realizat din 3 piese modulabile, care ajută copilul, în funcţie de nivel, să evolueze de la poziţia verticală la cea orizontală, ceea ce permite însoțirea copilului în activitățile de descoperire a apei, cu un nivel de flotabilitate care se adaptează progresului acestuia și îl ajută să descopere diverse mișcări în apă – să se joace, să se deplaseze și să învețe primele mișcări de înot, în deplină siguranță.

Dezumflat, se depozitează ușor în geantă. Este reglabilă, cu chingă ajustabilă pentru partea central și cataramă de siguranță în 3 puncte.

Baghetă din Spumă

Bagheta este potrivită pentru «inițierea în înot»: copilul este deja obișnuit cu apa, știe să miște corect brațele și picioarele, pentru a avea echilibru și încredere. Este realizat din 10% plastic reciclat, pentru a reduce impactul asupra mediului.

Se găsește în mai multe culori și lungimi, precum 118 cm albastru deschis și 160 cm albastru închis.

Cronometru

Cronometrele sunt concepute pentru a cronometra și măsura performanțele sportive. Au cifre mari, pentru vizibilitate optimă în timpul activităţilor sportive, și averizare sonoră. Au implementat mod de veghe automat sau manual, pentru a îmbunătăți autonomia bateriei.

Card Cadou Digital

Și dacă tot nu ai găsit ceva care să strige WOW pentru tine, poți oferi un card cadou digital, a cărui imagine poate fi personalizată. Acesta se poate utiliza în magazin sau online, pentru orice produs sau serviciu, și îl poți încărca cu ce sumă dorești, multiplu de 50lei.

Deci? Ce pune Moșul în cadou pentru pasionații de înot din cercul tău apropiat?

În acest articol folosesc unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomand, primesc un comision din partea retailerilor pe care îi promovez, bani care susțin existența acestui blog. Pe tine nu te costă nimic în plus, dar pe mine mă ajută să plătesc taxele necesare pentru susținerea blogului.

Cu prietenie,

Facebook Comments

Similar Posts