Nu știu în alte familii cum este, dar întotdeauna mi se pare extrem de dificil să integrez activități și idei și pentru soț în ceea ce facem noi pentru diverse ocazii speciale. Și nu pentru că ar fi el vreo mironosiță pretențioasă, ci pentru că în cultura noastră nu prea există multe opțiuni creative pentru bărbați. Este și cazul calendarului de Advent. Oare de ce există atât de puține opțiuni de calendare de Advent pentru bărbați comparativ cu cele pentru femei?

Am cerut pe pagina mea de Facebook idei de calendar de Advent pentru bărbați. Anul acesta vreau să avem un calendar de Advent de familie, cu activități zilnice, homemade, și câte un calendar de Advent personal fiecare. Pentru Greuceanu am luat cărți Usbourne, pentru mine am un Calendar de Advent cu produse sănătoase de la Viata Verde Viu. Dar ce ne facem cu soțul?

Și pentru că opțiunile se pare că sunt foarte limitate, profit să împărtășesc descoperirile mele legat de calendar de Advent pentru bărbați:

Calendar de Advent cu bere artizanală

The Beer Institute România a pregătit un advent calendar pentru bărbați spectaculor, cu 24 de beri diferite, de la producători români de bere artizanală diferiți, compus din 13 beri exclusive și 11 beri lansate anul acesta. Calendarul de Advent cu bere artizanală poate fi ridicat din magazinul din București (Calea Dorobanți 31-33, Market Dorobanți, parter) sau poate fi livrat oriunde în țară (într-o cutie specială de curierat, pentru extra protecție) până pe 22 noiembrie.

Acest Calendar de Advent cu bere artizanală este o experiență demnă de un beer lover, care poate astfel descoperi arome complet noi, în fiecare zi. Încurajez totuși consumul responsabil de alcool, noi nu suntem consumatori de alcool, deci din păcate această variantă nu se potrivește soțului meu, dar cu siguranță e o opțiuni interesantă!

Calendar de Advent cu produse și accesorii cosmetice pentru bărbați de la DM drogerie markt România

dm drogerie markt România a pregătit un calendar de Advent pentru bărbați cu produse și accesorii cosmetice.

Calendarul Merry Christmas Advent de la DM conține 24 de produse pentru îngrijirea întregului corp, în format mini, de călătorie. Deoarece au o dimensiune practică, de călătorie, sunt ideale pentru vacanță sau pentru echipamentul de sport. Gama cuprinde de la cremă de zi la gel de duș și balsam de buze. În plus, calendarul include și un joc de cărți.

Calendarul de Advent cu produse și accesorii cosmetice pentru bărbați poate fi doar ridicat din unele magazine din țară. Recomand instalarea aplicației DM-ul meu pentru a verifica în ce magazine se găsește pe stoc și comanda cu ridicare din magazin în 3 ore (apropo, cadou de bun venit după crearea contului în aplicație e 15% reducere la comandă!).

Acest Calendar de Advent cu produse și accesorii cosmetice pentru bărbați este o propunere excelentă pentru orice bărbat, surprizele regăsite în spatele clapetelor fiind utile oricărui bărbat, în călătorii, vacanțe, delegații etc.

Calendar de Advent cu produse și accesorii cosmetice pentru bărbați de la Douglas

Douglas a pregătit de asemenea un calendar de Advent pentru bărbați cu produse și accesorii cosmetice.

Calendarul de Advent pentru bărbați Douglas are scopul de a oferi relaxare și momente de bine în timpul Craciunului, conținând 24 de produse de răsfăț pentru îngrijirea pielii, produse de baie și accesorii. Sunt în format mini, de călătorie, excelente pentru călătoriile de vacanță sau profesionale. Această variantă se potrivește foarte bine soțului meu!

Douglas

Gama cuprinde de la gel de duș și săpun, la balsam de buze și forfecuță, unghieră sau produse spa pentru bărbați moderni.

Tu ce calendar de Advent pentru bărbați ai descoperit? Ajută-mă să ajut și eu cu idei pentru cadouri originale și inedite!

Alte articole cu și despre calendare de Advent

Dacă încă nu ai făcut un astfel de calendar, nu-i nimic, îl poți meșteri și planifica acum. În articolele mele găsești mai multe idei frumoase.

De asemenea, te poți inspira și din Kitul digital cu fișe pentru imprimat și folosit în pregătirea Crăciunului creat de mine anul trecut! Este extrem de cuprinzător și te ajută să reduci stresul, pregătindu-te în tihnă pentru sărbători!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *