Atelier online
Depăşeşte blocajele financiare şi cucereşte succesul

Descoperă secretele ascensiunii personale și revelația supremă a menirii tale!

Înscrie-te acum la atelierul Depăşeşte blocajele financiare şi cucereşte succesul și transformă-ți viața pentru totdeauna!

Cu siguranță ai experimentat momente în care ai simțit că există ceva care te împiedică să ajungi acolo unde îți dorești în ceea ce privește situația ta financiară. Că lucrurile stau pe loc, în loc să înainteze. Că pe o parte câștigi și pe alta pierzi și mai mult.

Cu toții trecem prin astfel de experiențe, mai devreme sau mai târziu.

Dar nu te îngrijora, atelierul Depăşeşte blocajele financiare şi cucereşte succesul este locul perfect pentru tine!

Care sunt beneficiile tale?

Vei primi de la Elena informații personalizate numerologice

  • data ta de naștere
  • vectorul 369
  • vectorul material (vectorul banilor), cel răspunzător de verbul „a avea”

Vei învăța de la Patricia despre

  • codurile lui Grabovoi
  • chakre și tehnici de echilibrare energică a acestora
  • cum să îți deblochezi energia banilor și să îmbunătățești fluxul acesteia prin corpul tău

În plus, vei descoperi și ritualuri simple, alchimice, care te vor ajuta să atragi prosperitatea și succesul financiar în viața ta, validate de practică și timp.

Învață cum să îți depășești blocajele financiare și să cucerești succesul prin intermediul informațiilor unice oferite de numerologie, Reiki și arte esoterice. Învață cum să atragi energia pozitivă și să elimini blocajele care te împiedică să atingi succesul financiar.

 Înscrie-te acum la atelierul nostru “Depăşeşte blocajele financiare şi cucereşte succesul” și începe să îți transformi viața financiară pentru totdeauna!

Informații administrative

Când?

19.09.2023 ora 19:00

Durata?

2 ore (se poate prelungi, în funcție de interesul participanților și discuțiile apărute pe parcurs), ONLINE (platforma ZOOM)

Care este investiția?

Investiția este de 120lei.

Atelierul „Depăşeşte blocajele financiare şi cucereşte succesul” este susținut de Patricia Lidia și Elena Pintilie:

Nu mai aștepta, acum este momentul să iei măsuri și să îți atingi potențialul maxim financiar!

ATENȚIE: Acest atelier nu este pentru cei care caută doar predicții despre viitor sau iluzii despre bogăție și fericire ușor de obținut! Hocus pocus nu e domeniul nostru! Acest atelier este dedicat exclusiv celor gata să lucreze asupra lor înșiși și să-și construiască propriul viitor financiar.

Știu cât de mult contează pentru tine să te înțelegi și să îți regăsești abundența și prosperitatea. Așadar, venim în sprijinul tău cu un atelier interactiv, plin de informații utile, ce te ajută să depășești blocajele financiare și să cucerești succesul în această viață, fără să te mai simți neînțeleasă sau să muncești mult și în zadar.

Nu necesită cunoștințe numerologice sau despre elemente de esoterism pentru a participa! Pe lângă partea de teorie și informații, Întrebările și interacțiunea sunt bine venite.

Accesul la seminar ar fi de preferat să se facă video și audio pentru o interacțiune maximă între traineri și participanți. În cazul în care nu poți participa, vei primi înregistrarea video, căci informațiile tale personale vor fi discutate în atelier. Înregistrarea se trimite NUMAI persoanelor ce se înscriu la atelier, nu este public.

Dacă preferi alte variante de plată, scrie-ne în privat și vom găsi împreună o soluție potrivită pentru toată lumea! 

Odată realizată plata, în ziua atelierului vei primi pașii pentru a putea participa la seminar (link către zoom, pe mail).

IMPORTANT! Pentru a te pregăti pentru atelier, după ce ai confirmat locul, trimite-ne în privat data ta de naștere și numele complet. Aceste informații ne vor ajuta să îți oferim concluziile numerologice personalizate și să îți putem oferi sfaturi și tehnici specifice pentru misiunea ta personală în această viață. Este important să ne trimiți aceste informații înainte de atelier, astfel încât să fim pregătiți să te ajutăm să îți atingi obiectivele financiare.

Înscrie-te la acest atelier:

Plata cu cardul / Virament bancar

lei 120

Ai întrebări?

Te rog să ne contactezi și te vom ajuta cu plăcere!

E-mail

contact@patricialidia.ro

Telefon

0723 257 725

Copyright © All rights reserved. Theme Creativ Preschoool by Creativ Themes

Facebook Comments