Atelier online
Cum ne îndeplinim destinul și misiunea personală cu ajutorul numerologiei și chakrelor

Descoperă secretele ascensiunii personale și ale menirii tale în această viață!

Înscrie-te acum la atelierul misiunii personale și transformă-ți viața pentru totdeauna!

Îți dorești cu ardoare să-ți găsești menirea în viață? Simți că ai un destin și o chemare specială, dar nu reușești să te ancorezi în misiunea ta pe acest pământ? E timpul să treci la acțiune și să devii eroina propriului tău destin!

ÎN ACEASTĂ CĂLĂTORIE CĂTRE PROPRIA TA MISIUNE PERSONALĂ, ÎȚI VEI DESCOPERI SECRETUL EXISTENȚEI. Nu te mulțumi doar cu vorbe goale și teorii abstracte! Adevărata transformare vine din acțiune și angajament personal.

Lasă în urmă nemulțumirile, devalorizarea și obiceiurile care te limitează. Descoperă o nouă perspectivă și asumă-ți controlul asupra vieții tale! Nu lăsa alții să-ți dicteze viitorul și să-ți ghicească ceea ce poate fi descoperit doar de tine.

Care sunt beneficiile tale?

  • Îți dezvăluie adevărata menire în viață și o cale personală de împlinire și succes
  • Vei obține claritate și înțelegere profundă asupra scopului tău
  • Vei depăși blocajele și limitările care te împiedică să-ți trăiești menirea autentică
  • Vei învăța tehnici și instrumente practice pentru a-ți menține direcția pe calea ta în fiecare zi
  • Vei crea o conexiune profundă cu tine însăți și cu înțelepciunea interioară care te ghidează

Întrebări la care răspunde atelierul

  • Cum îți poți descoperi menirea și cum o poți integra în fiecare aspect al vieții tale?
  • Cum să te menții focusată și motivată pe calea ta, în ciuda provocărilor și obstacolelor?
  • Cum să-ți depășești fricile și îndoielile care te țin prizonieră și să te deschizi către potențialul tău neexplorat?
  • Cum poți crea o conexiune profundă cu intuiția și înțelepciunea ta interioară pentru a-ți ghida fiecare pas?
  • Cum să-ți transformi viața într-o aventură palpitantă, plină de satisfacție și împlinire?

Nu rata ocazia de a-ți revoluționa viața! Înscrie-te acum la Atelierul de misiune personală și devino cel mai bun și autentic TU posibil!

Informații administrative

Când?

30 mai 2023 ora 18.30

Unde?

ONLINE, platforma ZOOM

Care este investiția?

Investiția este de 120lei.

Atelierul „Cum ne îndeplinim destinul și misiunea personală cu ajutorul numerologiei și chakrelor” este susținut de Patricia Lidia și Elena Pintilie:

ATENȚIE: Acest atelier nu este pentru cei care caută doar predicții despre viitor sau iluzii despre bogăție și fericire ușor de obținut! Este dedicat exclusiv celor gata să lucreze asupra lor înșiși și să-și construiască propriul viitor.

Știu cât de mult contează pentru tine să te înțelegi și să îți găsești calea. Așadar, vin în sprijinul tău cu un atelier interactiv, plin de informații utile, ce te ajută să te apropii de misiunea ta personală în această viață, fără să te mai simți neînțeles sau să muncești mult și în zadar.

Nu necesită cunoștințe numerologice sau despre chakre pentru a participa! Pe lângă partea de teorie și informații, Întrebările și interacțiunea sunt bine venite.

Accesul la seminar ar fi de preferat să se facă video și audio pentru o interacțiune maximă între traineri și participanți. În cazul în care nu poți participa, vei primi înregistrarea video.

Înscrie-te la acest atelier:

Plata cu cardul / Virament bancar

lei 120

Odată realizată plata, în ziua atelierului veți primi pașii pentru a putea participa la seminar. Dacă preferi alte variante de plată, scrie-ne în privat și vom găsi împreună o soluție potrivită pentru toată lumea!

 

IMPORTANT! Pentru a te pregăti pentru atelierul nostru, după ce ai confirmat locul, trimite-ne în privat data ta de naștere și numele complet. Aceste informații ne vor ajuta să îți oferim concluziile numerologice personalizate și să îți putem oferi sfaturi și tehnici specifice pentru misiunea ta personală în această viață. Este important să ne trimiți aceste informații înainte de atelier, astfel încât să fim pregătiți să te ajutăm să îți atingi obiectivele financiare.

Ai întrebări?

Te rog să ne contactezi și te vom ajuta cu plăcere!

E-mail

contact@patricialidia.ro

Telefon

0723 257 725

Facebook Comments

Instagram