Sunt Patricia Lidia (Popescu-Cevei), mămică de Greuceanu, coach de creativitate și idei, inginer programator, scriitor, fost cadru didactic, colaborator al mai multor reviste culturale și președinta Asociației Bastionul ArtLitTim.

Iubesc ceea ce fac și consider că am o datorie morală să dau mai departe binele pe care îl primesc, motiv pentru care timp de peste 5 ani am fost content editor al Asociației Ador Copiii – comunitatea familiilor adoptive, organizația în care cred cu tot sufletul și cu toată inima (p.s. Mulțumesc, Simona, că mi-ai permis să fac parte dintr-o echipă minunată!)

De peste 10 ani organizez evenimente cu și pentru copii. Sunt un om cinstit, pasionat de scris și citit, și îmi doresc să aduc o schimbare în bine lumii în care trăim, să o transformăm într-un loc pașnic și primitor pentru copiii noștri. Astfel, printr-un joc al circumstanțelor am ajuns organizator de activități culturale în cadrul Penitenciarului Timișoara – și nu regret o clipă!

Scriu pentru că mă ajută să îmi amintesc ce și cum a fost și să mă bucur de fiecare moment, pentru că îmi doresc să inspir și să ajut părinții să petreacă timp de calitate alături de copiii lor și pentru că sunt convinsă că o cultură generală mai bogată ne ajută pe toți să vedem lucrurile altfel.

Acest blog s-a născut din dorința de a aduna laolaltă dovezile activității mele, atât de împrăștiate în reviste și bloguri, vreau ca acest loc să devină o sursă de zâmbete și bucurii ale familiilor care mă primesc în gândul și în casa lor.

Îmi puteți scrie pe admin@patricialidia.ro sau pe pagina de Facebook a blogului.

Parteneri:

Pe măsură ce acest blog se dezvoltă, nevoia de individualizare se resimte puternic. Primul pas normal a fost crearea unui logo. Mulțumesc, Bianca Spatariu!

Facebook Comments

One Reply to “Despre mine”

Comments are closed.