View Calendar

EU SUNT PATRICIA LIDIA

  • Maestru Reiki
  • Mentor planificare și organizare
  • Blogger
  • Practicant arte divinatorii
  • Scriitor

ȘI SUNT AICI PENTRU TINE!

Chiar dacă, în general, finalul de an este considerat ca fiind momentul perfect pentru setarea intențiilor și realizarea unui panoul al dorințelor, toate acestea pot fi efectuate în orice perioadă a anului. Eu am ales prima lună din an pentru a-ți oferi ocazia de a te ghida în procesul care te va duce la manifestarea dorințelor.

Decizia de a-ți crea propriul panou al dorințelor este cu siguranță una excelentă. Dacă mă întrebi pe mine, panoul dorințelor este cel mai tare instrument de manifestare existent!

Calitatea vieţii depinde de modul în care ne raportăm la dorințele și visurile noastre.

Așa cum probabil știi deja, am creat un ghid, intitulat „Alchimia manifestării dorințelor”, menit să te ajute în realizarea celebrului visionboard. Acest ghid practic de manifestare a dorințelor este perfect pentru oricine își dorește să își atingă obiectivele, visurile și dorințele, să aibă abundența și prosperitatea ce îi sunt drept divin, profitând de magia legii atracției, vizionării, panoului dorințelor.

Atrage abundența banilor în viața ta (atelier gratuit)

𝐀𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞 𝐚𝐛𝐮𝐧𝐝𝐞𝐧ț𝐚 𝐛𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 î𝐧 𝐯𝐢𝐚ț𝐚 𝐭𝐚 (𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭)

Am pregătit pentru tine o serie de ateliere GRATUITE, în cadrul cărora te invit să lucrăm împreună pe o structură bine stabilită, pas cu pas, care te va ajuta să îți setezi obiectivele și intențiile care vor duce la împlinirea dorințelor tale în anul 2023, pentru unul dintre cele mai importante sectoare din viața ta: cel financiar.

Banii fac lumea să se învârtă. Indiferent de relația noastră cu banii, fie că recunoaștem sau nu, a face bani e un obiectiv pentru fiecare dintre noi. Banii sunt un vehicul pentru stilul de viață pe care ni-l dorim, ne susțin intențiile și ne facilitează atingerea scopului. Să ai o evidență concretă a veniturilor și cheltuielilor te ajută să reduci anxietatea, stresul, și să îți crești sentimentul de siguranță și securitate.

Așadar, haide să lucrăm împreună la panoul dorințelor în ceea ce privește domeniul financiar din viața ta!

Program ateliere gratuite

„Atrage abundența banilor în viața ta”

10.01.2023 - ora 9:00
12.01.2023 - ora 19:30
17.01.2023 - ora 19:30
19.01.2023 - ora 9:00
24.01.2023 - ora 9:00
26.01.2023 - ora 19:30

Atrage abundența banilor în viața ta (atelier gratuit)

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐭𝐞 î𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞 𝐥𝐚 𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞𝐥𝐞 „𝐀𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞 𝐚𝐛𝐮𝐧𝐝𝐞𝐧ț𝐚 𝐛𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 î𝐧 𝐯𝐢𝐚ț𝐚 𝐭𝐚”, 𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭 𝐬ă 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐞𝐳𝐢 𝐥𝐢𝐧𝐤-𝐮𝐥: 𝐡𝐭𝐭𝐩𝐬://𝐛𝐢𝐭.𝐥𝐲/𝟑𝐆𝟗𝐡𝐟𝐙𝐎

Prin înscrierea la ateliere, vei fi automat înscrisă la newsletter, unde vei primi un fișier .pdf cu capitolul despre obiectivele financiare din ghidul „Alchimia manifestării dorințelor”. Vei avea nevoie de acest ghid în cadrul atelierelor.

Iată ce ai nevoie în cadrul atelierelor:

  • Pix
  • Foaie
  • Fișierul .pdf-ul pe care îl primești prin email la înscriere

Î𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞-𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫!

𝐂𝐞 𝐯𝐞𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢 î𝐧 𝐠𝐡𝐢𝐝𝐮𝐥 𝐀𝐋𝐂𝐇𝐈𝐌𝐈𝐀 𝐌𝐀𝐍𝐈𝐅𝐄𝐒𝐓Ă𝐑𝐈𝐈 𝐃𝐎𝐑𝐈𝐍Ț𝐄𝐋𝐎𝐑

ghid manifestarea dorințelorÎn acest ghid îți prezint procesul meu pas cu pas pentru crearea unui panou al dorințelor, inclusiv exerciții care să te ajute să vezi cu ochii minții cum visurile și dorințele subconștiente prind viață, precum și cum să creezi efectiv panoul dorințelor.

În acest ghid practic de manifestare a dorințelor vei învăța și exersa:
⊙ cum și de ce funcționează panoul dorințelor
⊙ cine vrei să fii, ce vrei să faci și ce vrei să ai
⊙ cum să obții claritate asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat
⊙ tehnici de manifestare pentru a supraalimenta procesul de stabilire a obiectivelor și de realizare a lor
⊙ cum să-ți creezi propriul panou puternic de manifestare al dorințelor pentru a atrage abundența, prosperitatea și succesul în toate cele 6 arii importante ale vieții tale
⊙ cum să-ți creezi atât un panou al dorințelor fizic, cât și unul digital, pe care să îl proiectezi pe calculator sau telefon, astfel încât să îți poți duce procesele de manifestare cu tine peste tot
⊙ cum să prioritizezi și planifici corect activitățile pentru a începe să acționezi spre îndeplinirea dorințelor tale
⊙ cum să planifici timpul și să finalizezi tot ce îți propui

 

Plus câteva surprize!