Cursul online
Cum ne îndeplinim destinul și misiunea personală cu ajutorul numerologiei și chakrelor

Care sunt beneficiile tale?

Cursul este unul practic, care te ajută să descoperi claritatea cu ajutorul pendulului, să identifici zonele problematice din viața ta și apoi să îți stabilești obiectivele pentru a le rezolva.

Se oferă suport online în grupul cursului pentru întrebări specifice de interes general și asistență pe Messenger timp de 90 de zile pentru întrebări personale sau nevoi personalizate. De luni până vineri, astfel încât să ai pe cineva în echipa ta și în colțul tău de ring care să te înțeleagă, să te înveselească și care să îți țină spatele asigurat, astfel încât ori de câte ori apare ceva să poți trece repede peste orice obstacol și să poți continua să îți atingi obiectivele – nu rămâi din nou blocată în nesiguranță!

Cui se adresează cursul?

Cursul este creat pentru aceia care doresc să învețe tehnicile de a accesa subconștientul cu ajutorul pendulului. Este un curs cu un grad redus de dificultate și care poate fi ușor de parcurs și de pus în practică de către orice persoană. Nu sunt necesare talente native sau cunoștințe speciale pentru a învăța tehnicile prezentate.

Informații administrative

Când?

Oricând dorești. Materialele se primesc în format electronic, scris (PDF cu teoria) + video (cursul filmat + exerciții cu pendulul) + planșe de lucru (JPG).

Unde?

Grupul de suport se desfășoară pe Telegram.

Care este investiția?

Investiția este de 252lei.

Cursul „Claritate si manifestare cu ajutorul pendulului” este susținut de Patricia Lidia:

Înscrie la acest atelier:

Plata cu cardul / Virament bancar

Sistem de plăți securizate Mobilpay.
lei 120
Recomandat

Ai întrebări?

Te rog să ne contactezi și te vom ajuta cu plăcere!

E-mail

contact@patricialidia.ro

Telefon

0723 257 725

Copyright © All rights reserved. Theme Creativ Preschoool by Creativ Themes

Facebook Comments